Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Badeværelse – vi har løsninger der holder

Badeværelset er i alle hjem, et af de vigtigste rum, specielt med hensyn til de forskellige konstruktioner og materialevalg. I badeværelser/vådrum, er det utroligt vigtigt, at få valgt de korrekte materialer og løsninger for at få de tætte og mest holdbare konstruktioner. Kan konstruktioner og materialer ikke holde vand og fugt ude hvor de skal, så risikerer du fugt og råd, som også kan ødelægge nærliggende konstruktioner. Hos Per Olsen & Søn har vi stor erfaring med opførelse og renovering af badeværelser og står klar med de bedste og mest bæredygtige løsninger. Vi holder os altid ajour med de nyeste materialer og bedste løsninger, hvilket sikrer dig, som kunde, et badeværelse der holder år efter år.

I samarbejde med dig får vi skabt dit drømmebadeværelse

Vi holder os, som sagt, opdateret med alle de nyeste og bedste materialer og vælger kun bæredygtige løsninger. Når man ønsker at få lavet nyt badeværelse, eller renoveret det gamle, så kan det være svært at tage stilling til alle de valg man har, med hensyn til materialer. Ikke alle har de samme præferencer og ikke alle ved fra starten hvad de ønsker sig. Derfor står vi altid klar til en god samtale, hvor vi snakker om netop jeres ønsker og behov til dette lille, men vigtige rum i hjemmet. Vi kan altid lade jer inspirere af vores tidligere udførte jobs og vise jer eksempler på forskellige materialer. Sammen finder vi ud af, om der skal være klinker eller vinyl, hvilket farvetema der skal være og alle de andre valg der skal tages – sådan finder vi frem til det perfekte badeværelser for jer.

Vi laver i forbindelse med renovering eller opførelse af nyt badeværelse

N

Vådrumssikring

N

Flisearbejde

N

Spartling af gulve, samt vægge

N

Fugearbejde

N

Støbning af beton (badekarseffekt for en optimal og tæt konstruktion)

N

Rådgivning omkring materialevalg

N

Og meget mere…

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com