Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Ny Tilbygning Frederikshavn – drømmer du om at udvide?

Har du en lille drøm om et byggeprojekt i dit hjem, som handler om at udvide eller på anden måde tilføje noget til dit hus, så lad os, Per Olsen & Søn klarer opgaven i samarbejde med dig. Alle har boligdrømme og selvom man egentlig bor i sit drømmehus, så kan man altid få lyst eller ønske om mere. Dette kunne blandt være et ønske om at udvide stuen, lave sig et nyt værksted, tilføje en carport eller et ekstra badeværelse. Uanset hvad dit ønske er, så står vi klar til at hjælpe, uanset opgavens omfang eller kompleksitet. Vi har udført masser af forskellige tilbygninger, både på mindre og større projekter. En tilbygning foregår som regel, imens huset bliver brugt og derfor går vi også meget op i, at vores arbejde skal foregå så kontrolleret som muligt. Dette vil sige at vi bestræber os efter, at arbejde i de timer, hvor det vil genere jer mest, samt mindske diverse gener der er under et byggeri, som for eksempel støv og støv.

Hjælp til alt inden for tilbygning

Når man beslutter sig for at bygge ny carport/garage eller udvide hjemmet med et ekstra værelse, så skal man altid sørge for at have styr på lokalplan og bygningsreglementet. Dette er selvfølgelig noget de langt færreste har og det er der vi kommer ind i billedet. Vi hjælper ikke blot med selve udførelsen af tilbygninger, men vi har også den viden der skal til med hensyn til det juridiske og diverse krav. Derfor kan vi sikre dig en tryg og professionel proces, hele vejen igennem, hvor vi altid sørger for at holde dig opdateret. Har du selv et mindre projekt, som du mener du selv kan klare, så anbefaler vi dig stadig at tage kontakt til os – vi hjælper med rådgivning, så der er styr på det hele og ikke dukker uventede/ubehagelige overraskelser op midt i byggeriet.

Her ser du et lille udpluk af, hvad vi tilbyder i forbindelse med tilbygninger;

N

Udvidelse eller tilføjelse af et badeværelse

N

Nyt værksted eller depotrum

N

Ny udestue

N

Fugearbejde

N

Forhøjet terrasse

N

Nyt børneværelse til det gravide par

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com