Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Forsikringsskade Frederikshavn – Vi hjælper dig sikkert igennem din forsikringsskade

Er uheldet ude og du har brug for en tryg og professionel proces, hvor der bliver taget god hånd om problemet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med at udbedre stort set alle former for forsikringsskader. Hos Per Olsen & Søn har vi et bredt professionelt som vi altid kan trække på, til stor fordel for vores kunder. Dette betyder at vi igennem årene har arbejdet med mange forskellige forsikringsselskaber. Derfor har vi den erfaring der skal til for at skabe en professionel og tryg proces for vores kunder i forbindelse med udbedring af en forsikringsskade.

Vi ved hvad der skal gøres for, at få opgaven løst effektivt og mest mulig fordelagtig for alle parter. Så er du i det mindste i tvivl om, hvad der skal gøres og hvem du skal kontakte når skaden er sket, så lad os stå for det hele og slip for bekymringerne. Vi sørger for selve murerarbejdet og i langt de fleste tilfælde for selve udbedringen af skaden – ellers har vi vores netværk, hvor vi har et flot samarbejde med de dygtigste fagfolk, som er din garanti for et bundsolidt stykke håndværk, hver gang.

Hjælp til at forebygge forsikringsskader

Skader på huset kan tit forebygges, men langt de fleste ved ikke hvad de selv kan gøre for at undgå ubehagelige overraskelser i hjemmet med hensyn til skader på huset. Vores mange års erfaring i branchen gør os til eksperter på området og kan nemt udpege diverse risikoområder på huset. Vi ved alt om hvordan man forebygger diverse ubehagelige overraskelser og skader i huset. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om, hvad du selv kan gøre. Vi rådgiver gerne om, hvordan du selv kan forebygge skader og dermed undgå forsikringsskader i dit hjem. Vi tilbyder blandt andet at lave et grundigt tjek af dit hus, så der er sørget for at den forebyggende indsats er optimal.

Vi hjælper med at udbedre stort set alle former for forsikringsskader, her kan blandt andet

N

Rørsprængning i hjemmet

N

Diverse svampeskader

N

Komplekse bygningsskader

N

Svære stormskader

N

Vandskader

N

Frostskader

N

Og meget mere…

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com