Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Ombygning Frederikshavn – Vi klarer enhver form for ombygning i dit hus

I ethvert hjem kan der være gode grunde til at foretage en ombygning – alt afhænger af beboernes behov og funktionskrav til deres hjem. Vi har udført utallige ombygninger i alle slags bygninger, både for private og erhverv. Når man foretager en ombygning, så er det oftest med et ønske om at kunne udnytte husets kvadratmeter bedre end før, eller måske endda udvide eller tilføje. Vi står altid klar til at vejlede og inspirere dig, når du ønsker at ombygge et sted i dit hus. At ombygge er tit utroligt omfattende og indebærer komplekse løsninger og konstruktioner – vores mange års erfaring gør os til de helt rette til at udføre denne slags opgave. Vi bliver glade når kunder kontakter os i forbindelse med en ombygning og vi sætter en stor ære i en behagelig og tæt dialog med vores kunder igennem hele processen. Skal der rives en væg ned for at skabe mere plads eller skal der udvides med nyt børneværelse? Uanset hvor stor eller lille en opgave det måtte være, så står vi klar til at hjælpe.

Altid klar med professionel rådgivning når du ønsker at foretage en ombygning

anset hvilket byggeprojekt du har i tankerne, så må du aldrig springe over hvor gærdet er lavest, i hver fald ikke hvis du ønsker optimale løsninger og resultater. Derfor vil vi råde dig til at give os et kald og lade os vejlede og rådgive dig, uanset om det er et lille eller stort byggeprojekt. Det at foretage en ombygning i hjemmet, kræver oftest mange overvejelser og gennemtænkte valg og disse står vi klar til at hjælpe dig med.

Ring til os nu og få en uforpligtende samtale med os, hvor vi snakker med dig om dine ideer og ønsker.

Herunder kan du få en ide om nogle af de mange muligheder vi tilbyder i forbindelse med en ombygning;

N

Udvide værelser

N

Lave ny udestue

N

Ombygge køkkenet

N

Lave nyt badeværelse

N

Rive vægge ned og skabe nye rum

N

Komplette renoveringer

N

Og meget mere…

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com