Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Net Puds Frederikshavn – Få en vedligeholdelsesfri facade i de næste mange år med netpuds

Forstærk murværket på din bygning med netpuds, undgå dyr og tidskrævende vedligeholdelse og giv dit facade et nyt og smukt look. Desuden er denne løsning også et af de bedre valg i forhold til det økonomiske aspekt. Renovering kan være dyrt i mange tilfælde, men heldigvis kan du undgå unødvendige omkostninger og udgifter til dette – det kræver dog du ikke går på kompromis med kvalitet. Hos Per Olsen & Søn kunne vi aldrig finde på, at gå på kompromis med kvaliteten, heller ikke hvis dette betyder billige løsninger. Billige løsninger er sjældent vejen frem, for med billige løsninger fra start af, så risikerer du større omkostninger i længden i forbindelse med jævnlige renoveringer, udbedringer og hyppig vedligeholdelse.

Derfor tilbyder vi hos os de mest bæredygtig og holdbare løsninger – også til facaden. Vi tilbyder blandt andet, at lave netpuds på din facade. Netpuds er utrolig holdbar på grund af en fleksibel og stærk overflade, som bl.a. består af armeringsnet. En puds som denne har en længere levetid end andre puds og facadeløsninger og er vedligeholdelses fri i mere end 10 år. Det vil sige du sparer på vedligeholdelse, men slipper også for at skulle facaderenovere efter få år. Vi har specialiseret os i netpuds og kan sagtens fortælle dig, om du bør overveje dette eller om andre facadeløsninger er bedre i dig og dit hus’ tilfælde.

Vi tilbyder blandt andet, at lave netpuds på din facade

Netpuds er utrolig holdbar på grund af en fleksibel og stærk overflade, som bl.a. består af armeringsnet. En puds som denne har en længere levetid end andre puds og facadeløsninger og er vedligeholdelses fri i mere end 10 år. Det vil sige du sparer på vedligeholdelse, men slipper også for at skulle facaderenovere efter få år. Vi har specialiseret os i netpuds og kan sagtens fortælle dig, om du bør overveje dette eller om andre facadeløsninger er bedre i dig og dit hus’ tilfælde.

Vi laver i forbindelse med renovering eller opførelse af nyt badeværelse

N

God investering i fremtiden

N

Minimal vedligeholdelse

N

En facade der er afvisende for vand og skidt

N

En facade der er afvisende for vand og skidt

N

Flot og elegant facade

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com