Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Flisearbejde Frederikshavn – Flisearbejde i hele huset

Hos Per Olsen & Søn har vi arbejdet med rigtig mange forskellige projekter i årenes løb og har derfor specialiseret os i mange ting inden for murer arbejde. Heriblandt kan vi tilbyde alt inden for flisearbejde, hvor vi brænder for at skabe det bedste resultat – vi står inde for alt det vi laver. Vi går ind for bæredygtige resultater både inden for det økonomiske, sociale og miljømæssige. Dette vil sige, at vi udføre gulve, som er holdbare og har lange levetider. Vi udfører gulve der bidrager til det gode indeklima og vi sørger for at tilbyde de mest økonomisk fordelagtige løsninger – altid. Vi udfører flisearbejde i alle slags huse og sørger altid for at stå klar med de bedste materialer og løsninger, som sikrer dig det perfekte flisegulv. At udføre flisearbejde kræver stor ekspertise og erfaring – kun fagfolk kan sørge for, at resultatet er 100 procent i orden. Så lad os hjælpe dig med alt flisearbejdet i hjemmet – vi forsikrer vores kunder for, at vi ikke går hjem før vi har leveret det bedste resultat og før vi ser et smil på kundens ansigt.

Få udført flisearbejde i hjemmet og få glæde af de mange fordele

Fliser og klinker er populære og er at finde i stort set hvert eneste hjem. Med flisearbejde har du mulighed for at skabe præcis den stil du ønsker, uanset om det er moderne, klassisk eller noget helt tredje. Fliser og klinker kan fås i alle farver, størrelser og mønstre. Vi har stor viden om de forskellige materialer og kan sagtens rådgive dig om, hvad der ville klæde dit hjem.

Andre der fordele ved fliser og klinker der bør nævnes;

N

Rengøringen bliver langt nemmere

N

Et gulv af klinker eller fliser holder betydeligt længere

N

Skulle der ske en skade, så er det nemt og udbedre

N

Vedligeholdelsen er minimal

N

Uendelige muligheder med hensyn til udseende og stil

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com