Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Sokkel & støbearbejde Frederikshavn – Vi hjælper dig med en sokkel, som holder til vind og vejr

Soklen er en del af fundamentet, men er blot den del, som ligger over terræn. Dette betyder da også, at soklen skal kunne modstå en masse vind og vejr og er ekstra hårdt udsat, da den er placeret helt nede ved jorden, hvor vand, sne og fugt kan ophobe sig i løbet af året. Vi har via vores mange projekter, som blandt andet omhandler fundament- og sokkelarbejde, oprustet os med den nødvendige erfaren og viden der skal til for, at skabe de bedste fundamenter og sokler til alle bygningstyper. Når vi skal sørge for soklen til dit nye hus, så sørger vi ikke blot for at lave fundamentet, men også alt forarbejdet. Dette kan for eksempel være udgravning, afsætning og foretage den rigtige dimensionering for at opnå den optimale styrke – vi udfører også jordbundsprøver, så vi ved hvad vi har med at gøre og kan vælge den helt rigtige fundamenttype. Vi ved ikke bare, hvordan man laver en holdbar sokkel med lang levetid, men også en sokkel, som er pæn at se på og passer ind i husets udtryk.

Reparation af din sokkel

Det er vigtigt at tjekke soklen på sit hus i ny og næ, hvis soklen ikke længere er tæt og der er skader, så kan kulde og fugt trænge ind. Dette kan være yderst problematisk, når kulden og fugten begynder at trænge længere ind i husets konstruktioner og forårsager fugt og dermed råd, som nedbryder bygningsdelene. Dette vil vi selvfølgelig hjælpe vores kunder til at undgå. Har du noget sted på din sokkel opdaget, at der er revner eller anden form for slidtage eller skade, så er det vigtigt at du tilkalder en fagmand, som kan udbedre skaden. Her står vi altid klar til at komme forbi dig og tage et kig på husets sokkel. Ud fra et grundigt tjek, kan vi hurtigt vurdere hvad der skal til for at udbedre eventuelle skader og reparere soklen og fundamentet.

Vi laver i forbindelse med renovering eller opførelse af nyt badeværelse

N

Vådrumssikring

N

Flisearbejde

N

Spartling af gulve, samt vægge

N

Fugearbejde

N

Støbning af beton (badekarseffekt for en optimal og tæt konstruktion)

N

Rådgivning omkring materialevalg

N

Og meget mere…

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com