Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Facaderenovering Frederikshavn – giv facaden og boligen nyt liv

Der er mange gode grunde til at få facaderenovering boligen, selvfølgelig fordi man får en helt nye facade, som giver boligens flotte udtryk tilbage, men der er overvejelser at tage i forhold til økonomi og boligens levetid. Vi har stor erfaring med facaderenoveringer og hjælper dig glædeligt med både rådgivning og opførelse af din nye facade til huset. Murværk eller hvad ydervæggen nu måtte være lavet af, bliver beskyttet af det yderste lag på facaden, bl.a. mod vind og vejr. Når facadelaget, som fx kan bestå af et pudslag, begynder at krakelere og revne, så bliver ydervæggen pludselig udsat for regn og vind. Dette kan i værste tilfælde være katastrofalt, idet vind og vejr kan nedbryde ydervæggen langsomt, når det yderste lag ikke mere beskytter som det skal. Ud over det, så kan det være ganske økonomisk fordelagtigt for dig, at facaderenovere. En facaderenovering kan også indebære en omgang facadeisolering. Facadeisolering er en stor fordel på ældre bygninger, hvor energiforbruget er højt, det ekstra lag isolering giver en højere u-værdi og kan give dig store besparelser på varmeregningerne. En sådan facaderenovering, vil kunne tjene sig selv hjem i løbet af årene på grund af den nye og forbedrede energiramme på bygningen. Vi har stor erfaring med facade- og efterisolering og kan rådgive dig om, hvilken løsning der vil passe bedst til din bolig. Facaden er den, som har den største indflydelse på boligens arkitektoniske udtryk, det er det første man ser og her man danner sig et indtryk af huset. Derfor er det også vigtigt, at facaden står skarp og flot hele året rundt. Så er husets ydre slidt og efterhånden lidt trist at se på, så lad os hjælpe dig med en facaderenovering, som uden tvivl vil give huset nyt liv. Kontakt for en hyggelig samtale, vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

I samarbejde med dig får vi skabt dit drømmebadeværelse

Vi holder os, som sagt, opdateret med alle de nyeste og bedste materialer og vælger kun bæredygtige løsninger. Når man ønsker at få lavet nyt badeværelse, eller renoveret det gamle, så kan det være svært at tage stilling til alle de valg man har, med hensyn til materialer. Ikke alle har de samme præferencer og ikke alle ved fra starten hvad de ønsker sig. Derfor står vi altid klar til en god samtale, hvor vi snakker om netop jeres ønsker og behov til dette lille, men vigtige rum i hjemmet. Vi kan altid lade jer inspirere af vores tidligere udførte jobs og vise jer eksempler på forskellige materialer. Sammen finder vi ud af, om der skal være klinker eller vinyl, hvilket farvetema der skal være og alle de andre valg der skal tages – sådan finder vi frem til det perfekte badeværelser for jer.

Herunder kan du få et lille indblik i nogle af de ydelser vi tilbyder i forbindelse med facaderenovering:

N

Sandblæsning

N

Facadeisolering

N

Reparation af sokkel

N

Pudsning

N

Vandskuring

N

Og meget mere…

N

Og meget mere…

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com