Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/olsen-byg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Nyt hus Frederikshavn? Lad Per Olsen & Søn stå for murerarbejdet og din nye drømmebolig

Skal du have lavet nyt hus, så lad os være med til at realisere din længe ventede boligdrøm. Vi sørger for at vi sammen, når det ønskede resultat via professionel rådgivning og ved altid at have en tæt dialog og kontakt med dig, som kunde. Hos os mener vi, at alle skal have råd til at bygge deres drømmehus, hvor der er plads til personlige præg og alle ens behov skal kunne opfyldes. Derfor går vi ind for at skabe de mest bæredygtige og økonomiske fordelagtige løsninger i forbindelse med at bygge et nyt hus. Vi bestræber os efter at have nogle af de mest konkurrencedygtige priser uden at vi går på kompromis med det gode håndværk. Det er populært at vælge nybyggeri, frem for at købe noget eksisterende, dette er oftest fordi folk i dag ønsker at kunne bo i noget, der er unikt og anderledes og derfor kan kalde for deres helt eget. Vi kan med vores gode samarbejde med vores brede netværk hjælpe dig med et hjem, som netop udskiller og hvor jeres personlighed skinner igennem. Økonomisk er nybyggeri også oftest at foretrække. Når du lader os hjælpe med dit nybyggeri, så sørger vi for huset lever op til de nyeste standarder og krav, med hensyn til energirigtige løsninger, holdbare konstruktioner og gode materialevalg.

I samarbejde med dig får vi skabt dit drømmebadeværelse

Vi holder os, som sagt, opdateret med alle de nyeste og bedste materialer og vælger kun bæredygtige løsninger. Når man ønsker at få lavet nyt badeværelse, eller renoveret det gamle, så kan det være svært at tage stilling til alle de valg man har, med hensyn til materialer. Ikke alle har de samme præferencer og ikke alle ved fra starten hvad de ønsker sig. Derfor står vi altid klar til en god samtale, hvor vi snakker om netop jeres ønsker og behov til dette lille, men vigtige rum i hjemmet. Vi kan altid lade jer inspirere af vores tidligere udførte jobs og vise jer eksempler på forskellige materialer. Sammen finder vi ud af, om der skal være klinker eller vinyl, hvilket farvetema der skal være og alle de andre valg der skal tages – sådan finder vi frem til det perfekte badeværelser for jer.

Når du ønsker at få lavet et hus helt fra bunden, så kan du her se nogle af de ydelser vi tilbyder i den forbindelse;

N

Personlig og kompetent rådgivning

N

Støbning af fundament og sokkel

N

Muring af vægge

N

Støbe betonvægge

N

Badeværelsesløsninger

N

Alt inden for klinke- og flisegulv

N

Badeværelsesløsninger

N

Og generelt ALT der omhandler murerarbejde og mere til..

Perregårdsvej 7

9900 Frederikshavn

Telefon:

+45 25 682 468

Mail:

Per.olsen2@gmail.com